به گزارش روابط عمومی هلدینگ تولید و توسعه پویا انرژی نگین سبز خاورمیانه، مجمع عمومی سالیانه با حضور سهامداران محترم در تاریخ 21 خردادماه سال 1402 در محل هلدینگ تولید و توسعه پویا انرژی برگزار شد.
این مجمع با هدف بررسی عملکرد این هلدینگ در سال گذشته، ارائه گزارشات هیئت مدیره و معرفی برنامه ریزی و اهداف هلدینگ در سال مالی آینده برگزار شد.
گروه تولید و توسعه پویا انرژی در حال حاضر بازوی اجرایی و تامینکننده اصلی برق صنایع زیرمجموعه «ومعادن» میباشد؛ این شرکت به منظور تامین انرژی الکتریکی و ایجاد ارزش برای ذینفعان در چارچوب توسعه پایدار، در تلاش است با تکیه بر سرمایه انسانی، اعتبار و ظرفیتهای خود و سهامدار اصلی، یعنی شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات، نقش پیشرو و موثری را به عنوان توسعهدهنده و سرمایهگذار در بخش انرژی الکتریکی ایفا کند.
هلدینگ توليد و توسعه پويا انرژی از زیرمجموعه های ومعادن در گزارش ۱۲ماهه سال 1402، به سود ۱۴۰۶۱ میلیارد ریالی رسیده است.
هلدینگ پویا انرژی با برنامه ریزی و توسعه صحیح در راستای اهداف تعیین شده به همت تیم مدیریت و متخصصین خود موفق به تقسیم ۱۳۰۰ میلیارد تومان سود در مجمع سالیانه و با افزایش ۲۹ برابری سودعملیاتی از ۵۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۱ به ۱۴۰۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲، سهامداران را غافلگیر کرد.
مدیرعامل هلدینگ تولید و توسعه پویا انرژی، دکتر جلویان داشتن استراتژی، تصمیمات به موقع با رویکرد آینده پژوهی و علمی را مهم ترین عوامل کلیدی بهبود در عملکرد و محقق شدن روند افزایشی در سودآوری این هلدینگ دانستند.
با توجه به اقدامات صورتگرفته در سال گذشته و پروژههای در دست اجرای این شرکت، عملکرد و دستاوردهای مثبتی برای آن در سال جاری پیشبینی میشود.
در ادامه به برخی عناوین فعالیتهای شرکت در سال مالی گذشته که در قالب گزارش هیئتمدیره در مجمع این شرکت ارائه شد، اشاره میشود:
- تامین بیش از 2,200,000 MWH انرژی پایدار با تضمین عدم قطع برای 8 شرکت های بزرگ صنعتی و معدنی کشور، مانند فولاد مبارکه و گلگهر سیرجان
- انجام مطالعات امکان سنجی و مذاکرات قراردادی، منتج به انعقاد قرارداد احداث دو واحد بخار به ظرفیت 360 مگاوات
- انعقاد قرارداد با مشاور و انجام مطالعات مربوط به اتصال دو واحد بخار به شبکه برق سراسری
- آغاز فعالیت و عرضه انرژی نیروگاه خورشیدی سمنان در تابلو سبز
- تامین بیش از 19,000 MWH انرژی پاک و عرضه در بورس انرژی (معادل صرفه جویی 60,000,000 Litr گازوئیل )
- اجرای طرح های افزایش توان بر روی بلوک دوم نیروگاه، شامل طرح های خنک کاری هوای ورودی (مدیا) و IGV+ که مجموعا افزایش ظرفیت تولید انرژی به میزان بیش از 50 مگاوات در زمان اوج مصرف انرژی در سال جاری را در پی دارد (با حداقل سرمایه گذاری)
- افزایش سرمایه شرکت اصلی از 9.932.500 میلیون ریال به 33.600.000 میلیون ریال
- افزایش سرمایه در راستای اصلاح ساختار مالی شرکت سامان سمنان از 8.078.000 میلیون ریال به 23.660.000 میلیون ریال
- شرکت در افزایش سرمایه شرکت گهر انرژی سیرجان از 40.000 میلیارد ریال به 60.000 میلیارد ریال
- سنکرون واحد 4 گازی با شبکه سراسری و تحویل موقت واحد 3 گازی نیروگاه سمنان
- اخذ پروانه حفر چاه و تخصیص آب به نیروگاه، از شرکت آب منطقه ای سمنان
- تهیه گزارش توجیهی و انعقاد قرار داد با مشاور پذیرش، تکمیل مستندات مورد نیاز و نهایتا اخذ مجوز پذیرش شرکت سامان در فرا بورس
- عقد قرار دوجانبه، بمدت یکسال، با شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران جهت فروش 500 کیلووات بار پایه اکتیو تجدیدپذیر
- رفع موانع و مجموعه مشکلات فنی سنوات گذشته نیروگاه سمنان، مانند اصلاح سیستم مرکزی اعلان و اطفاء حریق مرکزی، ارتقای سیستم ES و خرید نرم افزار PM
- تدوین فرایندها و بازنگری آیین نامه های داخلی مربوط به واحد فنی و مهندسی، تعمیرات و بهره برداری، اداری، مالی و پشتیبانی در مجموعه هلدینگ
- اخذ رتبه قابل قبول در شاخص های اصلی بازار برق از جمله “آمادگي به ظرفيت قابل توليد” ، “درصد آمادگي” “درجه توفیق در ظرفیت” “ضریب اطمینان” “خذمات جانبی” که به صورت سالیانه در گزارش رتبه بندی شرکت مدیریت شبکه برق ایران منتشر می گردد.
- اقدام به جنگل کاری به میزان 3,000 اصله نهال، در نیروگاه سمنان
- اجرای طرح های افزایش توان پنلهای خورشیدی نیروگاه پویای سمنان
- ثبت و تاسیس شرکت برق مولد نیروگاهی پویای کرمانشاه و مطالعات فنی و بازدیدهایمیدانی بیش از 10 قطعه زمین، برای تعیین ساختگاه احداث نیروگاه خورشیدی به ظرفیت 40 مگاوات در شهرستان کرمانشاه
- اخذ گواهی نامه صلاحیت پیمانکاری نیرو، از سازمان برنامه و بودجه و اخذ گواهی صلاحیت ایمنی از اداره کار در شرکت ساسان
- تکمیل و به روز رسانی سیستم های امنیت شبکه و پدافند غیر عامل مطابق دستورالعمل های پدافند غیرعامل کشور
- طراحی و تصویب هویت بصری جدید و تهیه اقلام اداری با آن در مجموعه هلدینگ پویا
- مشارکت در تدوین پیش نویس آیین نامه اجرایی ماده 4 قانون رفع موانع تولید از صنعت برق (بهمراه بخش های مربوطه در وزارت خانههای صمت و نیرو)
- تدوین آیین نامه تعیین حقوق و مزایای کارکنان شرکت ساسان و تطبیق کلیه افراد با آیین نامه مذکور جهت بهینه سازی و اصلاح حقوق و مزایای کارکنان بر اساس شرایط شغل و شاغل
دکتر جلویان، به تشریح گزارش عملکرد مالی و عملیاتی شرکت در سال گذشته پرداختند. وی با ارائه آمار و ارقام دقیق، رشد قابل توجه درآمدها و کاهش هزینهها را به عنوان نقاط قوت عملکرد شرکت برشمردند و خروج هلدینگ از زیان به سوددهی همچنین به بررسی چالشها و فرصتهای پیشرو پرداختند. ایشان به پروژههای در دست اجرا و برنامههای توسعهای آینده اشاره کردند و بر اهمیت نوآوری و بهرهوری در ارتقاء عملکرد شرکت در راستای تولید برق پایدار و آینده روشن هلدینگ پویا انرژی تأکید کردند.
هلدینگ پویا انرژی با جذب و تامین مالی، بدنبال انجام سرمایه گذاریهای بزرگ در حوزه انرژی برای کسب مقام برتر در صنعت برق و انرژی های پاک و تجدیذیر در کشور است و یقینا رکورد جدیدی از سود آوری برای سهامداران در سال ۱۴۰۳ را به ثبت خواهد رساند.
هلدینگ تولید و توسعه پویا انرژی با ادامه مسیر رشد و توسعه، در تلاش است تا با بهرهگیری از دانش و تجربه مدیران و کارکنان خود، به یکی از پیشروترین شرکتهای حوزه انرژی در سطح ملی تبدیل شود. اولویتها و برنامههای آتی هلدینگ پویا انرژی عبارتند از:
- تجمیع سازی نیازهای انرژی الکتریکی شرکتهای زیرمجموعه “ومعادن” و مذاکرات برای جذب سرمایه و توسعه بازار و انجام پروژههای جدید (تنوع بخشی به روشهای تامین مالی)
- اجرای پروژه خورشیدی پویای کرمانشاه به ظرفیت 40MW
- اجرای پروژه خورشیدی 14MWپویای سمنان 2
- اجرای پروژه خورشیدی به ظرفیت 16MWدر شهمیرزاد سمنان
- همکاری با شرکت شهرک های صنعتی تهران بزرگ برای اجرای پروژه خورشیدی به ظرفیت 10MW در شهرک صنعتی خوارزمی و در ادامه برای دیگر شهرک های صنعتی استان تهران
- ادامه به روز رسانی دستورالعملها، آئین نامهها و فرآیندهای شرکت
- حضور در بازار کربن و استفاده از تسهیلات و درآمدهای بین المللی انتفاع از صرفه جویی در تولید کربن ( برای پروژه بخار نیروگاه سمنان و پروژه خورشیدی نیروگاه کرمانشاه)
- احداث نیروگاه خورشیدی در سواحل مکران برای تولید همزمان برق و هیدروژن
- احداث نیروگاه خورشیدی به ظرفیت 4MW در قالب مدل سرمایه گذاری رمزارز و خریداری ماینر و درآمد حاصل از رمزارز
- IPO کردن شرکت و عرضه در بورس
- راه اندازی سیستم پایش وضعیت از طریق ارسال دیتا از نیروگاه به مرکز جمع آوری داده و مطالعات عملکردی واحدها و همچنین ایجاد داشبورد اطلاعات از طریق بستر Power BI
- فراهم کردن مقدمات و تامین قطعات یدکی انجام اورهال پیش روی نیروگاه سمنان
- راه اندازی شرکت پاک توان گستر و اخذ مجوز های لازم برای اجرای پروژه های نیروگاهی
مجمع سالیانه هلدینگ تولید و توسعه پویا انرژی با جمعبندی رئیس هیئتمدیره و تشکر از حضور سهامداران و مدعوین به پایان رسید. دکتر جلویان ضمن تأکید بر نقش حیاتی سهامداران در رشد و توسعه شرکت، از حمایتهای موثر سهامدار اصلی (ومعادن) و تمامی اعضای هیئتمدیره، مدیران و کارکنان شرکت به خاطر تلاشهای بیوقفهشان قدردانی کردند و بر اهمیت تداوم همکاری و همدلی بین همه اعضای خانواده بزرگ پویا انرژی تأکید کردند.